Lasagnesuppe

Lasagnesuppe med mascarpone, parmesan og frisk timian

Hvis du elsker en klassisk lasagne, vil du med garanti også elske denne smagfulde Lasagnesuppe. Øh, Lasagne-hvad-for-noget? Tænker du måske. Det er såmænd bare en hurtigere lasagne lavet i en gryde, og serveret i en skål.

Lasagnesuppe er en hverdagsvenlig, nem og lækker aftensmad, der sejrer over den klassiske lasagne når det kommer til tilberedningstiden. Lasagnesuppen tager nemlig kun ca. 40 min at lave, hvorimod en klassisk lasagne snildt kan tage omkring 1,5 time. Den klassiske lasagne er derfor ikke altid sådan en, man lige gider at bikse sammen på en hverdagsaften, hvor man gerne vil have maden på bordet hurtigst muligt.

Kronen på værket er at lasagnesuppen toppes med en klat mascarpone, friskrevet parmesan og frisk timian. Det tilfører retten ekstra god umamismag og en lækker cremethed. Mums, så bliver det altså ikke meget bedre.

Det er bare med at hoppe i køkkenet! 😀

Få opskriften på Lasagnesuppe her

Husk at du ændre antal personer i opskriften via drop-down-menuen, hvis du ønsker at lave opskriften til flere eller færre personer end hvad der er angivet i opskriften, så ændrer mængden af ingredienserne sig automatisk.

ForfatterRenée Pagel

lasagnesuppe

Personer4 Personer
Forberedelse15 minutterTilberedning25 minutterTotal tid40 minutter

Ingredienser
 2 spsk olie
 1 løg, fintrevet
 4 fed hvidløg, finthakket
 400 g hakket kyllingkød
 1 squash, groftrevet
 2 gulerødder, groftrevet
 3 spsk tomatpuré
 1 dåse hakkede tomater
 3 dl hønseboullion
 1 dl rødvin
 1 spsk tørret basilikum
 1 spsk tørret oregano
 salt og peber
 6 lasagneplader, knækket i firkanter
Toppings
 en klat mascarpone
 friskrevet parmesan
 frisk timian

Sådan gør du
1

Varm olien op i en gryde. Svits løg heri til de er klare.

2

Tilsæt kødet og brun det af under omrøring. Tilsæt de resterende ingredienser, og rør det hele godt rundt.

3

Sæt låg på, og lad kødsaucen simre i mindst 15 min. og gerne længere tid. Rør i gryden undervejs.

4

Stik lasagnepladerne ned i kødsaucen med mellemrum mellem pladerne, så de ikke klistrer sammen.

5

Lad lasagnepladerne koge med i ca. 10 min indtil de er møre.

6

Rør det hele rundt til sidst, så lasagneplader og kødsaucen blandes. Smag til med salt og peber.

7

Anret lasagnsuppen i en skål, med en klat mascarpone, friskrevet parmesan, og frisk timian på toppen.

Velbekomme!

Ingredienser

Ingredienser
 2 spsk olie
 1 løg, fintrevet
 4 fed hvidløg, finthakket
 400 g hakket kyllingkød
 1 squash, groftrevet
 2 gulerødder, groftrevet
 3 spsk tomatpuré
 1 dåse hakkede tomater
 3 dl hønseboullion
 1 dl rødvin
 1 spsk tørret basilikum
 1 spsk tørret oregano
 salt og peber
 6 lasagneplader, knækket i firkanter
Toppings
 en klat mascarpone
 friskrevet parmesan
 frisk timian

Fremgangsmåde

Sådan gør du
1

Varm olien op i en gryde. Svits løg heri til de er klare.

2

Tilsæt kødet og brun det af under omrøring. Tilsæt de resterende ingredienser, og rør det hele godt rundt.

3

Sæt låg på, og lad kødsaucen simre i mindst 15 min. og gerne længere tid. Rør i gryden undervejs.

4

Stik lasagnepladerne ned i kødsaucen med mellemrum mellem pladerne, så de ikke klistrer sammen.

5

Lad lasagnepladerne koge med i ca. 10 min indtil de er møre.

6

Rør det hele rundt til sidst, så lasagneplader og kødsaucen blandes. Smag til med salt og peber.

7

Anret lasagnsuppen i en skål, med en klat mascarpone, friskrevet parmesan, og frisk timian på toppen.

Velbekomme!

Notes

Lasagnesuppe
fik-du-proevet-denne-opskrift

Følg med på sociale medier

Du kan følge med på Facebook eller Instagram, hvis du vil have flere opskrifter og inspiration til madlavningen. Glæder mig til at connecte med dig online! 💛

Flere idéer til aftensmaden?

(Visited 916 times, 1 visits today)

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *