Arme riddere

Arme riddere – En skøn dessert eller sød weekendmorgenmad

Arme riddere (også kaldet French toast) er en skøn dessert, eftermiddagssnack eller sød morgenmad til weekenden. Opskriften på Arme riddere er ganske simpel, og tager kun nogle minutter at lave. Det er blot brød der dyppes i æg, mælk og kokossukker, og efterfølgende er stegt på panden i lidt smør. Det er en fantastisk måde at pifte daggammelt brød op på, da det får en lækker sød og sprød skorpe. Opskriften kræver kun få ingredienser, som du for det meste har i dit køkken, i forvejen.

Har du endnu ikke smagt arme riddere, så synes jeg bestemt ikke du skal snyde dig selv længere! 😋

Tilbehør til Arme riddere

Du kan variere tilbehøret efter årstid, eller hvad du måtte have i skabene i forvejen. Jeg er glad for at bruge:

  • Frisk frugt eller bær. Jeg er glad for at bruge blåbær, hindbær eller banan.
  • Sirup. Jeg bruger gerne agavesirup eller ahornsirup.
  • Yoghurt, skyr, flødeskum eller græsk yoghurt.
  • Hakket mørk chokolade eller kakaonibs
  • Hakkede nødder
  • Bærkompot eller marmelade
  • Kanel-kokossukker (kanel og kokossukker blandet sammen)

Få opskriften på arme riddere her

Jeg hører meget gerne fra dig i kommentarfeltet, hvis du har prøvet opskriften 😊 Det er altid skønt at få kontakt til jer der prøver mine opskrifter 💛

ForfatterRenée Pagel

arme riddere

Personer2 Personer
Forberedelse5 minutterTilberedning5 minutterTotal tid10 minutter

Ingredienser
 1 æg
 0,50 dl havremælk
 1 spsk kokossukker
 0,50 tsk kanel
 4 - 6 skiver brød
 smør til stegning
Tilbehør
 agavesirup
 friske blåbær
 yoghurt

Sådan gør du
1

Pisk æg, havremælk, kokossukker og kanel sammen med en gaffel i en dyb tallerken.

2

Vend begge sider af toastbrødet i æggemassen. Lad brødet suge lidt af æggemassen, men ikke for meget, da de ikke må blive helt bløde og smattede.

3

Varm en pande med smør op, og steg toastbrødet på begge sider ved middelvarme. Steg brødet et par min. indtil det bliver gyldenbrunt i farven.

4

Server med agavesirup, blåbær og yoghurt til. Velbekomme!

Ingredienser

Ingredienser
 1 æg
 0,50 dl havremælk
 1 spsk kokossukker
 0,50 tsk kanel
 4 - 6 skiver brød
 smør til stegning
Tilbehør
 agavesirup
 friske blåbær
 yoghurt

Fremgangsmåde

Sådan gør du
1

Pisk æg, havremælk, kokossukker og kanel sammen med en gaffel i en dyb tallerken.

2

Vend begge sider af toastbrødet i æggemassen. Lad brødet suge lidt af æggemassen, men ikke for meget, da de ikke må blive helt bløde og smattede.

3

Varm en pande med smør op, og steg toastbrødet på begge sider ved middelvarme. Steg brødet et par min. indtil det bliver gyldenbrunt i farven.

4

Server med agavesirup, blåbær og yoghurt til. Velbekomme!

Notes

Arme riddere
fik-du-proevet-denne-opskrift

På jagt efter andre morgenmadsopskrifter eller søde lækkerier?

Morgenmad

Søde lækkerier

Følg med på de sociale medier

Du kan følge med på Facebook eller Instagram, hvis du vil have flere opskrifter og inspiration til madlavningen. Glæder mig til at connecte med dig online 💛

(Visited 1.688 times, 2 visits today)

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *