Arme riddere – En skøn dessert eller sød weekendmorgenmad
Arme riddere (også kaldet French toast) er en skøn dessert, eftermiddagssnack eller sød morgenmad til weekenden. Opskriften på Arme riddere er ganske simpel, og tager kun nogle minutter at lave. Det er blot brød der dyppes i æg, mælk og kokossukker, og efterfølgende er stegt på panden i lidt smør. Det er en fantastisk måde at pifte daggammelt brød op på, da det får en lækker sød og sprød skorpe. Opskriften kræver kun få ingredienser, som du for det meste har i dit køkken, i forvejen.
Har du endnu ikke smagt arme riddere, så synes jeg bestemt ikke du skal snyde dig selv længere! 😋
Tilbehør til Arme riddere
Du kan variere tilbehøret efter årstid, eller hvad du måtte have i skabene i forvejen. Jeg er glad for at bruge:
- Frisk frugt eller bær. Jeg er glad for at bruge blåbær, hindbær eller banan.
- Sirup. Jeg bruger gerne agavesirup eller ahornsirup.
- Yoghurt, skyr, flødeskum eller græsk yoghurt.
- Hakket mørk chokolade eller kakaonibs
- Hakkede nødder
- Bærkompot eller marmelade
- Kanel-kokossukker (kanel og kokossukker blandet sammen)
Få opskriften på arme riddere her
Jeg hører meget gerne fra dig i kommentarfeltet, hvis du har prøvet opskriften 😊 Det er altid skønt at få kontakt til jer der prøver mine opskrifter 💛
Pisk æg, havremælk, kokossukker og kanel sammen med en gaffel i en dyb tallerken.
Vend begge sider af toastbrødet i æggemassen. Lad brødet suge lidt af æggemassen, men ikke for meget, da de ikke må blive helt bløde og smattede.
Varm en pande med smør op, og steg toastbrødet på begge sider ved middelvarme. Steg brødet et par min. indtil det bliver gyldenbrunt i farven.
Server med agavesirup, blåbær og yoghurt til. Velbekomme!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pisk æg, havremælk, kokossukker og kanel sammen med en gaffel i en dyb tallerken.
Vend begge sider af toastbrødet i æggemassen. Lad brødet suge lidt af æggemassen, men ikke for meget, da de ikke må blive helt bløde og smattede.
Varm en pande med smør op, og steg toastbrødet på begge sider ved middelvarme. Steg brødet et par min. indtil det bliver gyldenbrunt i farven.
Server med agavesirup, blåbær og yoghurt til. Velbekomme!
Notes
På jagt efter andre morgenmadsopskrifter eller søde lækkerier?
Morgenmad
- Quinoagrød med æble og gurkemeje
- Kakaogranola
- Klassisk chiagrød
- Kokosgrød
- Sort risgrød med mango og kokos
- Chiagrød med ananassorbet
- Quinoagrød med hindbær
Søde lækkerier
- Peanutbutter cookies
- Sunde kokostoppe
- Sundere mazarinkage med hindbær og hvid chokolade
- Bønnebrownie
- Sunde cookies
- Sundere jordbærtærte
- Bananbrød
- Abrikoskugler med med et strejf af kanel og lakrids
- Daddelbarer
- Hjemmelavet påskeæg med dadler og peanutbutter
- Boghvede crepes med moccacreme og brombær
Følg med på de sociale medier
Du kan følge med på Facebook eller Instagram, hvis du vil have flere opskrifter og inspiration til madlavningen. Glæder mig til at connecte med dig online 💛