Disse abrikoskugler er geniale som en lille snack, når man desperat har brug for noget til den søde tand. De er lynhurtige at lave og kan spises direkte fra fryseren! Nyd dem.
Jeg brugte disse abrikoser til opskriften, men andre varianter kan også sagtens bruges, så længe de er bløde 🙂
Abrikoserne hakkes groft på et skærebræt, inden de kommes i en mini-hakker sammen med resten af ingredienserne.
Blend indtil du opnår en ensartet masse. Form nu 15 - 20 abrikoskugler og rul dem i revet kokosmel.
Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl eller frys i min 30 min, og nyd dem herefter.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Abrikoserne hakkes groft på et skærebræt, inden de kommes i en mini-hakker sammen med resten af ingredienserne.
Blend indtil du opnår en ensartet masse. Form nu 15 - 20 abrikoskugler og rul dem i revet kokosmel.
Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl eller frys i min 30 min, og nyd dem herefter.
Notes
Prøv også Cremet rød peber spaghetti