Abrikoskugler med et strejf af kanel og lakrids

Disse abrikoskugler er geniale som en lille snack, når man desperat har brug for noget til den søde tand. De er lynhurtige at lave og kan spises direkte fra fryseren! Nyd dem.

Jeg brugte disse abrikoser til opskriften, men andre varianter kan også sagtens bruges, så længe de er bløde 🙂

ForfatterRenée PagelForberedelse5 minutterTilberedning10 minutterTotal tid15 minutter

Opskriften giver ca. 15 - 20 abrikoskugler
Ingredienser
 200 g tørrede bløde abrikoser i pose
 1 dl græskarkerner
 1 dl revet kokosmel
 2 spsk citronsaft
 1 tsk kanel
 1 tsk lakrids
 1 nip salt
 revet kokosmel til at rulle abrikoskuglerne i

Fremgangsmåde
1

Abrikoserne hakkes groft på et skærebræt, inden de kommes i en mini-hakker sammen med resten af ingredienserne.

2

Blend indtil du opnår en ensartet masse. Form nu 15 - 20 abrikoskugler og rul dem i revet kokosmel.

3

Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl eller frys i min 30 min, og nyd dem herefter.

 

Ingredienser

Opskriften giver ca. 15 - 20 abrikoskugler
Ingredienser
 200 g tørrede bløde abrikoser i pose
 1 dl græskarkerner
 1 dl revet kokosmel
 2 spsk citronsaft
 1 tsk kanel
 1 tsk lakrids
 1 nip salt
 revet kokosmel til at rulle abrikoskuglerne i

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
1

Abrikoserne hakkes groft på et skærebræt, inden de kommes i en mini-hakker sammen med resten af ingredienserne.

2

Blend indtil du opnår en ensartet masse. Form nu 15 - 20 abrikoskugler og rul dem i revet kokosmel.

3

Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl eller frys i min 30 min, og nyd dem herefter.

Notes

Abrikoskugler med et strejf af kanel og lakrids
fik-du-proevet-denne-opskrift

Prøv også Cremet rød peber spaghetti

(Visited 508 times, 1 visits today)

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *