Quinoagrød – proteinrig og mættende grød
Quinoagrød er hel klart en af mine grød-favoritter, og et skønt alternativ til havregrøden. Quinoa er rig på protein, og mætter derfor rigtig godt. Quinoa indeholder alle de essentielle aminosyrer (proteinbyggesten), og er en fantastisk ting i det vegetariske køkken, som erstatning for kød. Quinoaen er også glutenfri og fantastisk i det søde køkken. Er du ikke overbevist? Så prøv lige denne lækre, smukke og mættende quinoagrød.
Skyl quinoaen i en si, under rindende vand. Kom quinoa, vand og salt i en gryde. Lad det koge op og kog i ca. 15 min.
Når quinoaen har kogt færdigt, røres mandelsmør og honning i grøden, indtil det smelter sammen med quinoaen. Kom herefter de frosne hindbær i, og rør indtil du får en pink cremet konsistens.
Server grøden enten varm eller kold. Anret med hindbær, hakkede mandler og kokos på toppen. Velbekomme!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skyl quinoaen i en si, under rindende vand. Kom quinoa, vand og salt i en gryde. Lad det koge op og kog i ca. 15 min.
Når quinoaen har kogt færdigt, røres mandelsmør og honning i grøden, indtil det smelter sammen med quinoaen. Kom herefter de frosne hindbær i, og rør indtil du får en pink cremet konsistens.
Server grøden enten varm eller kold. Anret med hindbær, hakkede mandler og kokos på toppen. Velbekomme!
Notes

Følg med på de sociale medier
Du kan følge med på Facebook eller Instagram, hvis du vil have flere opskrifter og inspiration til madlavningen. Glæder mig til at connecte med dig online! 💛
Prøv også: Bananbrød