Bananpandekager

Sunde bananpandekager af kun 3 ingredienser!

Bananpandekager har alle dage været en af de opskrifter jeg laver igen og igen, og som aldrig slår fejl. Hvem elsker ikke også bananpandekager? 😍 Jeg laver dem ofte i weekenden som en ekstra lille (og stadig sund) treat, og serverer dem også gerne for venner og familie som en del af et morgenmadsbord. Det sker også, at der ryger et par stykker i madpakken. De smager nemlig også skønt selvom de er kolde, og er perfekte som et mellemmåltid/eftermiddagssnack 😋

Disse bananpandekager indeholder hovedsageligt kun 3 ingredienser nemlig æg, banan og havregryn. Alle ingredienser som kan sagtens kan gå for et sundt og nærende morgenmåltid, selvom det smager ganske dessert-agtigt 😍 Bananpandekagerne er sukkerfrie, men med en naturlig sødme fra bananerne.

Tilbehør til bananpandekager

Her er noget af mit favorittilbehør til bananpandekager:

  • Agavesirup (eller din foretrukne sødning)
  • Nutella – prøv gerne min opskrift på hjemmelavet nutella
  • Hakkede mandler
  • Frisk frugt eller bær (jeg er glad for at bruge hindbær, blåbær og banan)
  • Marmelade
  • Hakket mørk chokolade

Få opskriften på bananpandekager her

Lad mig endelig høre fra dig nederst i kommentarfeltet, hvis du har prøvet opskriften. Jeg vil elske at høre om dine erfaringer med opskriften 😊

Reklamelinks er markeret med*

bananpandekager

Bananpandekager

Renée Pagel
Lækre, nemme og mættende bananpandekager, som er uden sukker, men naturligt sødet med banan. De kan spises som både morgenmad eller en sød mellemmåltidssnack.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse 5 minutter
Tilberedning 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Morgenmad, Søde sager

Ingredienser
 

Opskriften giver ca. 15 små pandekager

  • 2 bananer
  • 4 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk kanel
  • 1 knivspids kardemomme
  • 1 nip salt
  • kokosolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienser i en skål og blend det hele i en foodprocessor eller med en stavblender indtil du får en jævn dej.
  • Varm kokosolie op på en pande, og steg pandekagerne indtil de er gyldne på begge sider.
  • Server med agavesirup, bananskiver og lidt hakkede mandler til eller vælg dit favorittilbehør. Velbekomme!

Køkkenudstyr

Noter

Når du steger pandekagerne i kokosolie giver det en ekstra sødme og god smag. Du kan dog sagtens stege pandekagerne i smør eller andet fedtstof 🙂
Søgeord Pandekager
Fik du prøvet opskriften?Jeg vil ELSKE at høre hvordan det gik, og se din version! Tag mig gerne på instagram @madglimtdk og brug hashtagget #mitmadglimt
Del opskriften på Facebook
fik-du-proevet-denne-opskrift

Følg med på de sociale medier

Du kan følge med på Facebook eller Instagram, hvis du vil have flere opskrifter og inspiration til madlavningen. Glæder mig til at connecte med dig online! 💛

På jagt efter andre søde lækkerier?

(Visited 1.173 times, 1 visits today)

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift vurdering