Chokoladepopcorn med rosmarin – Nemme at lave!
Chokoladepopcorn med rosmarin var en smagsopdagelse jeg gjorde mig fornyligt, da jeg var på et kursuscenter i forbindelse med arbejde. Her havde lavet chokolade glaserede popcorn med rosmarin. Jeg var helt solgt i den smag, og har haft i tankerne lige siden, at jeg ville lave nogle lignende selv. Det er en super nem og lækker snack, som ikke tager lang tid at lave.
Opskriften på chokoladepopcorn kræver kun få ingredienser, og er en skøn eftermiddagssnack fx i en lille bøtte på farten eller i madpakken. Popcornene kan også serveres som en gæste-snack, hvis du vil inspirere lidt med smagskombinationen.
Popcorn med smag er blevet noget af en trend i USA. Her er der næsten ingen grænser for hvilken smag popcornene kan kombineres med. Udover chokolade, er karamel især blevet et hit.
Få opskriften på Chokoladepopcorn med rosmarin her
Lad mig endelig høre fra dig nederst i kommentarfeltet, hvis du har prøvet opskriften. Jeg vil elske at høre om dine erfaringer med opskriften 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Chokoladepopcorn med rosmarin
Ingredienser
- 100 g poppet popcorn (pop dem efter anvisning på pakken og husk at salte dem)
- 100 g *mørk chokolade (jeg brugte en på 70 %)
- 4 spsk rosmarin
Sådan gør du
- Smelt chokoladen langsomt over vandbad.
- Kom popcornene i en bøtte med låg (jeg brugte en stor condi-bøtte) og hæld den smeltede chokolade over popcornene. Ryst bøtten et par gange, indtil chokoladen har fordelt sig på alle popcornene. Tilsæt rosmarin og ryst igen.
- Fordel popcornene på et stykke bagepapir, og lad chokoladen stivne. Opbevar popcornene i en lufttæt beholder.
Følg med på de sociale medier
Du kan følge med på Facebook eller Instagram, hvis du vil have flere opskrifter og inspiration til madlavningen. Glæder mig til at connecte med dig online!
Er du lækkersulten og på udkig efter andre snacks?
- Peanutbutter cookies
- Sundere jordbærtærte
- Sunde kokostoppe
- Sundere mazarinkage med hindbær og hvid chokolade
- Bønnebrownie
- Boghvede crepes med moccacreme og brombær
- Sunde cookies
- Bananbrød
- Abrikoskugler med med et strejf af kanel og lakrids
- Daddelbarer