Fyldte portobellosvampe

 

Reklamelinks er markeret med*

fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe

Renée Pagel
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse 10 minutter
Tilberedning 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Diæt Glutenfri

Ingredienser
 

Ingredienser

  • 6 store portobello svampe
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 9 små mozarellakugler
  • 6 cherrytomater
  • salt og peber
  • frisk basilikum
  • balsamicoeddike
  • pinjekerner*

Sådan gør du
 

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skyl svampene på ydersiden. Undgå at der kommer vand ind i svampenes lameller i bunden. Dup svampene tørre i et rent viskestykke og skær stokkene af. Sørg for at hele stokken er fjernet, så der er gjort plads til fyldet.
  • Bland olivenolie, hvidløg og salt i en skål, og pensl svampene på yder- og indersiden.
  • Placer svampene på en bageplade beklædt med bagepapir. Halver mozarellakugler og cherrytomater, og fordel dem i svampene.
  • Hæld lidt balsamicoeddike på toppen af svampene, og drys med salt og peber. Kom svampene i ovnen, og bag dem i 20 - 30 min, indtil osten er smeltet og tomaterne er blevet let brune på overflade.
  • Imens svampene er i ovnen, ristes pinjekernerne på en pande, til de er gyldne i farven. Når svampene er færdigbagte, drysses med ristede pinjekerner og hakket frisk basilikum. Velbekomme!
Fik du prøvet opskriften?Jeg vil ELSKE at høre hvordan det gik, og se din version! Tag mig gerne på instagram @madglimtdk og brug hashtagget #mitmadglimt
Del opskriften på Facebook
(Visited 406 times, 1 visits today)

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift vurdering