Reklamelinks er markeret med*
Fyldte portobellosvampe
Ingredienser
Ingredienser
- 6 store portobello svampe
- 3 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 9 små mozarellakugler
- 6 cherrytomater
- salt og peber
- frisk basilikum
- balsamicoeddike
- pinjekerner*
Sådan gør du
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skyl svampene på ydersiden. Undgå at der kommer vand ind i svampenes lameller i bunden. Dup svampene tørre i et rent viskestykke og skær stokkene af. Sørg for at hele stokken er fjernet, så der er gjort plads til fyldet.
- Bland olivenolie, hvidløg og salt i en skål, og pensl svampene på yder- og indersiden.
- Placer svampene på en bageplade beklædt med bagepapir. Halver mozarellakugler og cherrytomater, og fordel dem i svampene.
- Hæld lidt balsamicoeddike på toppen af svampene, og drys med salt og peber. Kom svampene i ovnen, og bag dem i 20 - 30 min, indtil osten er smeltet og tomaterne er blevet let brune på overflade.
- Imens svampene er i ovnen, ristes pinjekernerne på en pande, til de er gyldne i farven. Når svampene er færdigbagte, drysses med ristede pinjekerner og hakket frisk basilikum. Velbekomme!
Fik du prøvet opskriften?Jeg vil ELSKE at høre hvordan det gik, og se din version! Tag mig gerne på instagram @madglimtdk og brug hashtagget #mitmadglimt
Del opskriften på Facebook(Visited 654 times, 1 visits today)