Bananpandekager

Reklamelinks er markeret med*

bananpandekager

Bananpandekager

Renée Pagel
Lækre, nemme og mættende bananpandekager, som er uden sukker, men naturligt sødet med banan. De kan spises som både morgenmad eller en sød mellemmåltidssnack.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse 5 minutter
Tilberedning 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Morgenmad, Søde sager

Ingredienser
 

Opskriften giver ca. 15 små pandekager

  • 2 bananer
  • 4 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk kanel
  • 1 knivspids kardemomme
  • 1 nip salt
  • kokosolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienser i en skål og blend det hele i en foodprocessor eller med en stavblender indtil du får en jævn dej.
  • Varm kokosolie op på en pande, og steg pandekagerne indtil de er gyldne på begge sider.
  • Server med agavesirup, bananskiver og lidt hakkede mandler til eller vælg dit favorittilbehør. Velbekomme!

Køkkenudstyr

Noter

Når du steger pandekagerne i kokosolie giver det en ekstra sødme og god smag. Du kan dog sagtens stege pandekagerne i smør eller andet fedtstof 🙂
Søgeord Pandekager
Fik du prøvet opskriften?Jeg vil ELSKE at høre hvordan det gik, og se din version! Tag mig gerne på instagram @madglimtdk og brug hashtagget #mitmadglimt
Del opskriften på Facebook
(Visited 60 times, 1 visits today)

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift vurdering