Reklamelinks er markeret med*
Bananpandekager
Lækre, nemme og mættende bananpandekager, som er uden sukker, men naturligt sødet med banan. De kan spises som både morgenmad eller en sød mellemmåltidssnack.
Ingredienser
Opskriften giver ca. 15 små pandekager
- 2 bananer
- 4 æg
- 1 dl havregryn
- 1 tsk bagepulver
- 0,5 tsk kanel
- 1 knivspids kardemomme
- 1 nip salt
- kokosolie til stegning
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en skål og blend det hele i en foodprocessor eller med en stavblender indtil du får en jævn dej.
- Varm kokosolie op på en pande, og steg pandekagerne indtil de er gyldne på begge sider.
- Server med agavesirup, bananskiver og lidt hakkede mandler til eller vælg dit favorittilbehør. Velbekomme!
Køkkenudstyr
Noter
Når du steger pandekagerne i kokosolie giver det en ekstra sødme og god smag. Du kan dog sagtens stege pandekagerne i smør eller andet fedtstof 🙂
Fik du prøvet opskriften?Jeg vil ELSKE at høre hvordan det gik, og se din version! Tag mig gerne på instagram @madglimtdk og brug hashtagget #mitmadglimt
Del opskriften på Facebook(Visited 60 times, 1 visits today)