Kokosgrød

Mættende kokosgrød med et højt indhold af fibre og sunde fedtsyrer

Denne kokosgrød, er høj på fibre og sunde fedtsyrer. Samtidig er den super nem og hurtig at lave! YEEEES! Den smager virkelig godt sammen med frosne bær, nøddesmør og kokosflager. Grøden kan være et alternativ til havregrøden, hvis du altså trænger til en fornyelse på grødfronten 😉

Jeg er blevet super glad for at starte dagen denne skønne grød. Den holder mig mæt i lang tid, og holder mit blodsukker stabilt fra morgenstunden af. Perfekt start på dagen 💛

Få opskriften på kokosgrød her

Kokosfibermel kan købes i supermarkeder såsom Føtex og Kvickly, Spar eller Irma. Jeg bruger varianten fra Urtekram.

ForfatterRenée Pagel

kokosgrød

Personer1 Person
Forberedelse5 minutterTilberedning10 minutterTotal tid15 minutter

Ingredienser
 2 dl mandelmælk (eller din foretrukne mælk)
 3 spsk kokosfibermel
 2 spsk sesamfrø
 1 spsk chiafrø (kan erstattes af hørfrø, gerne knuste)
 1 spsk hampefrø (kan erstattes af hørfrø, gerne knuste)
 1 spsk agavesirup (eller anden sødning)
 1 tsk vanilje aroma
 1 tsk kanel
 1 nip salt
Toppings
 frosne hindbær
 peanutbutter
 kokosflager
 eller dine foretrukne toppings

Sådan gør du:
1

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom herefter de sidste ingredienser i.

2

Kom blandingen i en gryde, og varm det op ved middelvarme, indtil grøden tykner og er varmet godt igennem. Hvis du ikke synes grøden er helt tyk nok, kan du tilføje en halv spsk kokosfibermel mere.

3

Hæld grøden i en skål, og nyd den med dine favorittoppings på. Jeg er glad for at bruge frosne bær, nøddesmør og gerne noget der knaser såsom kokosflager, nødder, hakket mørk chokolade, eller kakaonibs. Velbekomme!

Ingredienser

Ingredienser
 2 dl mandelmælk (eller din foretrukne mælk)
 3 spsk kokosfibermel
 2 spsk sesamfrø
 1 spsk chiafrø (kan erstattes af hørfrø, gerne knuste)
 1 spsk hampefrø (kan erstattes af hørfrø, gerne knuste)
 1 spsk agavesirup (eller anden sødning)
 1 tsk vanilje aroma
 1 tsk kanel
 1 nip salt
Toppings
 frosne hindbær
 peanutbutter
 kokosflager
 eller dine foretrukne toppings

Fremgangsmåde

Sådan gør du:
1

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Kom herefter de sidste ingredienser i.

2

Kom blandingen i en gryde, og varm det op ved middelvarme, indtil grøden tykner og er varmet godt igennem. Hvis du ikke synes grøden er helt tyk nok, kan du tilføje en halv spsk kokosfibermel mere.

3

Hæld grøden i en skål, og nyd den med dine favorittoppings på. Jeg er glad for at bruge frosne bær, nøddesmør og gerne noget der knaser såsom kokosflager, nødder, hakket mørk chokolade, eller kakaonibs. Velbekomme!

Notes

Kokosgrød

Følg med på de sociale medier

Du kan følge med på Facebook eller Instagram, hvis du vil have flere opskrifter og inspiration til madlavningen. Glæder mig til at connecte med dig online! 💛

Prøv også: Chiagrød med ananassorbet

(Visited 3.383 times, 1 visits today)

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *