Æggewrap: Et hurtigt, sundt og mættende måltid
Denne æggewrap egner sig perfekt til dig, der ikke rigtig orker at lave aftensmad eller kun lige har ganske få minutter til at få lavet en frokost. Denne opskrift er så nem og simpel at lave, at den nærmest ikke kræver en opskrift.
En anden fantastisk ting ved denne ægge-wrap er, at den mætter i mange timer. Derfor vil den fx egne sig godt i madpakken på udflugtsture, hvor sultne maver kan være et forstyrrende element for turens oplevelser. En æggewrap kan bruges ligesom en tortilla, hvor du kan variere fyldet som du ønsker. Denne udgave er dog mere proteinholdig og mættende pga. æggene.
Du kan variere fyldet i æggewrapsene, som du allerbedst kan lide det. Her har du den perfekte mulighed for at få brugt, hvad du har i køleskabet. Mindre madspild – TJEEEK!
Hvis du vil bruge æggewrapsene til madpakken, så kan de godt laves på forhånd og fryses ned. Der findes altså snart ingen undskyldning for ikke at hoppe direkte i køkkenet og bikse sådan en sag sammen. Du kan nyde æggewrappen som både morgenmad, frokost, aftensmad eller på madpakken.
Forslag til fyld i en ægge-wrap
- Kylling, flødeost, rødløg, spinat og soltørrede tomater
- Ristede kikærter, svampe, spidskål, pesto og peberfrugt
- Tunsalat, avocado, dild og agurk
- Halloumi ost med stegte grøntsager
TIP: Du kan også sætte forskelligt slags fyld på spisebordet, så man selv vælger sit foretrukne fyld og blander, som man ønsker. Det kan være en god måde at tilfredsstille alle omkring spisebordet – både voksne, børn og kræsne sjæle.
Hvad er dit favorit fyld? Del gerne i kommentarfeltet. Jeg hører også gerne om dine erfaringer med opskriften 🙂
Få opskriften på denne nemme æggewrap med laks, avocado og feta her
Pisk æggene sammen i en skål.
Hak persillen godt og bland i æggeblandingen sammen med salt og peber.
Varm en pande op med olie og hæld æggeblandingen på. Steg æggewrappen på begge sider ved middelvarme. Vent med at vende den, til den har sat sig og fået en let gylden farve.
Fordel fyldet på æggewrappen og nyd den med det samme
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pisk æggene sammen i en skål.
Hak persillen godt og bland i æggeblandingen sammen med salt og peber.
Varm en pande op med olie og hæld æggeblandingen på. Steg æggewrappen på begge sider ved middelvarme. Vent med at vende den, til den har sat sig og fået en let gylden farve.
Fordel fyldet på æggewrappen og nyd den med det samme
Notes
Prøv også opskriften: Boller i karry med æble, soya og kokosmælk